Toivon kanssa oon treenannut jälkeä enemmän ja vähemmän, kesä oli lähestulkoon taukoa. Samaten tottista on tehty suhteellisen vähän, mutta pohjakoulutus on kumminkin hyvä. Sain sille paikan Vaasan jälkikokeeseen 23.9 ja sitä ennen on sitten treenattu lähes pakon edestä ;-)

Maastoon luotin mutta tottis jännitti, Toivo on hieman reagoinut laukauksiin ja niitä on harjoiteltu aivan liian vähän.

Perinteisesti kokeessa ensin maastoon. Janalla ei ole koskaan tehnyt takajälkeä, no nyt teki! Kaikki kepit kuitenkin nousi ja ajoi jäljen hyvin. Esineruudusta löytyi se vaadittava yksi esine. Monta kertaa jouduin sitä lähettää ennenkuin esineen löysi ja Toivolla on hieman ollut vaikeaa irrota ihan perälle asti ja kun joutui tehdä montaa tyhjää pistoa niin alkoi tehdä vain pientä rinkiä ja tuli pois. Sain kuitenkin sen vielä lähtemään perälle ja sitten löysikin. Maastosta yhteispisteet 192. :-)

Tottiksessa oltiin toisessa parissa ja ekana suoritusvuorossa. Toivoinkin näin päin niin kuulee laukaukset eka seuruussa. Hieman seuruussa reagoikin laukauksiin ja jouduin antaa pari lisäkäskyä että pysyi mukana ja koko seuruun epävarmuus näkyi mutta kun pääsi henkilöryhmästä pois niin rentoutui ja lopun tottiksen oli normaalina touhottajana :-) Kaikki muut liikkeet teki hienosti, suurin virhe tuli A-esteellä kun tuli kapulan kanssa hyppyesteen kautta takaisin mutta heitin kapulan vinoon että tämä ei ollut yllätys. Makuulla ei välittänyt enää laukauksista mitään, vain korvat kääntyi :-) Tottiksesta pisteet 86 ja näinpä ensimmäinen koulutustunnus JK1 saavutettu! laugh

Tottiksesta pätkä tuolla: http://www.youtube.com/watch?v=UMwgPHqI3cY&feature=youtu.be