Lagun syyskisat kisattiin 16.9, kaksi kisaa ja ilmoitin koko sakin.

Saviojan Anne oli tehnyt mukavat radat, ekalla radalla Lempille 10, kielto kepeiltä ja yksi rima alas. Onni paukutti hyvän nollan jolla sija 2. :-)
Toivo teki niin hienoa rataa ja onnistun sen sitten hyllyttää ihan lopussa... Puomin jälkeen oli takaakierto, annan vapautuskäskyn puomille liian aikaisin jonka tajusin heti kun olin sen sanonut ja Toivo hyppäs hypyn väärinpäin. Ei ole hylly hetkeen noin ottanut päähän! Tuossa olisi ollut varma voitto...

Toka radalle sitten uudella innolla, Lempillä täydellinen rata mutta matkalla oli taas pudonnut yksi rima :-/  Onni teki taas nollan!! Nyt sija 4. ja nyt on sitten arvokisoihin tuplanolla ansaittuna :-) Toivo starttasi viimeisenä ja tehtiin nolla sijalla 3. vaikka matkalla vähän annettiinkin tasoitusta muille :-D Keppien jälkeen tein jo Onnille poispäinkäännöksen putkeen, yritin samaa Toivolle mutta se ei löytänytkään sitä putkea vaan juoksi keppien ja putken välistä, kiersi kepit takaisin ja sitten vasta mentiin sinne putkeen. Säkällä oikeaan päähän :-D Mutta silti tuon kierroksen jälkeenkin Toivolla oli nopeampi aika kuin Onnilla :-)