Kesä on mennyt kuin siivillä ja osittain kisatauonkin merkeissä. Juhannuksen jälkeen on kisattu parit agilitykisat ja yhdet tokot.

29.6 agiliideltiin Ylistarossa kolmen startin verran. Näissä kisoissa myös Onni sai kokeilla kisaamista yhden startin verran uudelleen kevään loukkaantumisensa jälkeen, sillä ehti tulla kisataukoa 3kk ja kyllä oli ihana sen kanssa mennä radalle ja pappakoira vielä teki nollan, kuinkas muutenkaan :) Mun ajatustenlukijani :)
Toivo kiihdytteli kaikki kolme starttia, ekasta otin hyllyn kun lähti keinulta ilman lupaa, niin ei vaan tehdä!  Toka hyppäri oli jonkinlaista kaaosta mutta viimeiselle radalle skarpattiin ja tehtiin nolla jolla sija 2. ja toinen agilityserti!! :)
Myös Lempi oli mukana kahdella agilityradalla, ekalta hylly ja toiselta vitonen, loistava rata mutta tokaviimeinen rima putosi.

7.7 kisattiin sitten koko sakilla vielä Maalahdessa. Toivo huiteli kaksi starttia, ekalta vitonen yhden riman tippumisesta mutta sillä vitosella kuitenkin luokkavoitto :) Toka rata meni hyllyksi, kun meille tuli Toivon kanssa jonkunlainen yhteyskatko, niitä sattuu aina silloin tällöin ;)
Onni kisasi taas vain hyppärillä ja tekaisi taas nollan! Tällä myös luokkavoitto!! :) Pappa on pop!
Lempi kisasi sitten agilityradan ja myös sillä yksi rimanpudotus.

Maajoukkuekarsinnat kisattiin Liedossa 21-22.7 ja näihin karkeloihin sai osallistua Onni :) Ensimmäiseltä hyppyradalta nollatulos!! Aikahan sillä ei riitä, kun ihanneaika lasketaan nopeimman nollan mukaan mutta nollarata tuolla on jo hieno saavutus. Toiselta agilityradalta hylly kun Onni meni juuri sinne minne ohjasinkin. Pappakoira on paras!
Karsintaradan näkee tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=RHewPQxD1ic

Toivo käväisi kokeilemassa vähän tokoakin tässä kesällä, Vöyrillä käytiin kokeilemassa 4.7 voivoi-luokkaa. Sinällään olen tyytyväinen tulokseen, ei yhtään nollaa mutta koira käy niin kierroksilla että hutiloiminen ja ääntely on jo todella raivostuttavaa. Jokaisesta liikkeestä meni pisteitä ääntelyn takia :( Kolmostulos saatiin ja sillä luokkavoitto, pääasia on palkinnot ;) Nyt jätetään toko jonkunlaiselle tauolle.

Syksyn tullen alkaa pk-koekalenteri täyttyä, jälkikoetta oon suunnitellut Toivolle, pelastushakukoetta Onnille ja rauniokoetta Lempille. On tässä kyllä vielä tekemistä ennenkuin koevalmiina ollaan!