Toivon ensimmäiset kakkosen kisat piti olla Lapualla 4.2 mutta jätin menemättä kun mittari näytti aamulla -32, pitikin osua talven kylmin päivä tuolle päivälle. En uskaltanut riskeerata koiraa, kun en tiedä saisinko lämmiteltyä sen niin hyvin että radalle olisin uskaltanut sen päästää. Mieluummin pari starttia hukkaan kuin loukkaantumisesta pitkä tauko.

Ekat kakkosen kisat kisattiin sitten Jyväskylässä 18.2, eka radalta tuli hylkäys, lähdin kiirehtimään kepeillä ja Toivo lähtikin perään ja ehti jo painella putkeen. Loppurata olikin varsin mallikasta menoa :) http://www.youtube.com/watch?v=saq5epOsgCc&feature=related

Toka rata päättyi alkuunsa, Toivo oli liikkunut lähdössä siivekkeen kohdalle ja heti kun käännyin, lähti, tuli ekan hypyn ohi ja hyppäs toisen. En jatkanut, vaan pois radalta, tuollaista ei vaan tehdä!

Seuraavana päivänä 19.2 kisattiin sitten Liedossa, kolme starttia kakkosille ja Toivon tulokset voi kertoa lyhyesti: kolme nollavoittoa!!! Uskomatonta!! Ja näin se myös siirtyi kolmosiin :) Radat näkyy tuolla: http://www.youtube.com/watch?v=q62L6Y81WLo&feature=related

Nyt mulla alkaa olla luottoa Toivoon ja sen osaamiseen, tietää jo miten se toimii missäkin tilanteessa. Ja hauskasti oltiin juuri tuollaisia aloituksia treenattu ja putkijarrutusta, hyvin toimi kisatilanteessakin :)

Liedossa kisasi myös Toivon sisko Unni ekat starttinsa, heiltä myös komeasti ekasta startista nollavoitto :D Toisella tuli virheitä mutta pakkohan sitä jotain tasoitusta on muillekin antaa ;)