Kisattiin siis Liedossa Att:n kisoissa viime viikonloppuna 28-29.1. Lauantaina kolmoset ja sunnuntaina 1-2lk. Viikonlopun tavoitteena oli vaatimattomasti Onnille tuplanolla arvokisoihin ja Toivo kakkosiin.

Menomatkalla onnistuin loukkaamaan selkäni ja buranan voimalla päätin kisat mennä läpi. Onnin eka rata oli hyppäri, jossa oli suoran putken jälkeen hyppykuvio johon en ehtinyt mukaan kun en uskaltanut täysiä juosta. Niinpä Onni ehti hypätä yhden hypyn väärinpäin mutta se olikin ainut virhe ja muuten olen rataan tosi tyytyväinen :)

Kaksi seuraavaa oli agiratoja, A:n jälkeen piti mennä sivuhypylle joka oli todella lähellä suoraan edessä olevaa hyppyä. Onni kun tulee A:n juosten läpi ja jatkaa siitä hyvin äkkiä suoraan, päätin mennä valssaamaan A:n eteen ja leikata sen seuraavan hypyn. En taas uskaltanut juosta ihan niin kovaa kuin olisi pitänyt ja olin hiukka myöhässä A:n takana, niin Onni hyppäs sen hypyn väärään suuntaan, sieltä äkkipelastus ja pyörittäminen seuraavalle hypylle, mutta tehtiin nolla!! :D Kuviot voi tehdä vaikeamman kauttakin ;)

Viimeinen rata oli mielestäni tosi hyvä, puomi on aina yhtä hidas ja surkea mutta kun sen tietää, niin sen ei anna vaivata. Loppusuoralla selässä vihlaisi mutta vaikka pää kainalossa maaliin! Tehtiin myös tällä radalla nolla ja näin viikonlopun ensimmäinen tavoite oli saavutettu, Onnilla on arvokisanollat nyt kasassa ja osallistumisoikeus sekä sm-kisoihin että maajoukkuekarsintoihin :) :)


Toivo starttasi sitten sunnuntaina, selkää aristi rataantutustumisessa ja ykkösten radat kun on suht suoraa menoa niin ei kovin helpolta näyttänyt. Yksi suora putkikin jonka jälkeen toinen putki minne oli pakko ehtiä koska putkien lähellä oli hyppy minkä Toivo kyllä olisi hypännyt jos kovin myöhässä olisin.
Lisää buranaa ja menoksi ;) Toivo liikkui taas lähdössä! Lisää treeniä sen suhteen siis. Lisäksi lähti puomilta ilman lupaa, tähän pitää kiinnittää huomiota jatkossa, tosin en tiedä mitä tein siinä kun rata ei ole videolla. Otti kyllä kontaktin ja pysähtyi mutta ei odottanut "jes:iä". Puomin jälkeisessä valssissa onnistuin hyvin, pysyin rauhallisena ja tein sadasosasekunnin pysähdyksen ja Toivo loistavan käännöksen :) A:n jälkeen päätin tehdä sokkarin, kun en luottanut että saan sen putken oikeaan päähän jos oon A:n toisella puolella. Sokkaria A:n takana on harjoiteltu vähän ja Toivo tulikin eteenpäin kontaktilta. Keinu oli loistava! Lopun suoran putken jälkeinen elämäkin onnistui ja niinpä me tehtiin se nolla!!! Mentiin kovaa (aika -20,56) kakkosluokkaan :D Viikonlopun toinenkin tavoite siis saavutettu :)

Kakkosten kisat olisi alkaneet vasta 7,5h päästä illalla, joten päätettiin jättää ne välistä ja lähteä kotiin. Att:lle kiitos että saatiin pari starttia lahjakortteina tuon takia :)