Härregyyd kun aika menee eikä ole tullut mitään kirjoitettua tänne..

Toivokin on aloittanut agilityn kisauransa! Ekat kisat oli Seinäjoella 17.9, heti kun oli maagiset 18kk täyttänyt. Kisat meni kokemattomuuteen nähden hyvin, nollia ei tullut mutta kiva oli kisata :) Nuo kisathan oli myös pm-kisat, yksilöissä ei tällä kertaa menestystä mutta joukkueissa oltiin sijalla 2. :) Joukkueessa kisasi multa Toivo (hyl), Lempi (0), Onni (0) ja Toivon äiti Pähkä (10), yhteistulos siis 10.

Eka nolla tulikin sitten Pietarsaaressa 26.11, jolla myös voitettiin, olihan tuo ihan omilla sekuntiluvuillaan :) Eka radalta tuli 10 kiellosta ja riman pudotuksesta. Kielto tuli renkaalta, joka näytti heti alkuun jo sellaiselta että välistä menee ja niinhän se menikin. Yksi rima tuli kulmassa alas ja taas ilmeisesti siitä että en katsonut koiraa, en nimittäin nähnyt edes sitä pudotusta. Koskahan sitä oppis..? Kympillä oltiin kuitenkin kolmansia, pääasia palkinnot! :D
Toka rata oli hyppäri ja siitä yksi rima alas, ilmeisesti olin liian lähellä estettä, muuten hyvä rata. Tällä sijoitus 2.
Sanoin jo ennen viimeistä rataa että nyt tehdään nolla, alenevassa tahdissa kerta tehtiin jo kaks ekaa rataa. Ja niinhän se tuli!! Yksi pitkä kaarros, mutta otin varman päälle jottei tuu rimat alas. Ajasta kun ei jää kiinni, niin kurvailkoot nyt pitkästi vielä.

Pietarsaaren radat löytyy tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=p8nMCVk1PRw

Viime viikonloppu vietettiin sitten Seinäjoella kisoissa upealla Wallsport-areenalla. Lauantaina kisasi kolmoset, Onnille ekalta radalta 0 sijalla 7., kisaajia oli 57. Onnille kaksi muuta rataa hyl, se vaan meni väärälle esteelle vaikka teki mitä.. :-/ Se oli muutenkin hieman outo, pihalla vain nenä maassa ja muutenkin korvat lukossa, liekö sitten vaikutti radallekin vai mikä oli mutta hieman oli turhan itsenäistä touhua ;)
Lempille eka radalta 10, kepeillä aloitti oikein mutta kakkosväli jäi väliin, lisäksi pituuden pala kaatui kun käänsin liian aikaisin.
Toka rata oli hyppäri ja siinä kolmosesteellä harmittavasti rima alas kun olin takaakierto-valssissa koiran tiellä. Muuten hyvä rata!
Kolmas rata sitten nolla! :D Ja näin ollen Lempillä on SM-NOLLAT KASASSA V. 2012! \o/ Jyväskylän sm-kisoissa nähdään :))

Sunnuntaina oli ykkösten vuoro, Toivolle eka radalta erittäin nopea hylly, suoralta putkelta piti kääntyä, niin tuo painelee sata lasissa suoraan ja renkaalle, näkyi vaan musta vilahdus :D
Toka rata sitten hyvä nolla!! \o/ Jolla sija 1. :) Sinne jäi muutama bortsu taakse, hih! ;)
Viimeiseltä radalta tuli sitten pari kieltoa, eka putkelta kun taas käännyn liian aikaisin eikä olisi ollut edes kiire ja vielä lopussa meni maalihypyn ohi minne tultiin suoralta putkelta.

Toivon Seinäjoen nollarata löytyy tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=f-su5vUVQdA