Onpa mennyt pitkä aika kun on mitään tullut kirjoitettua... Ei varmaan ole ollut oikein kovin tärkeää päivitettävää sitten.

No nyt on! Eilen Toivo suoritti Vaasassa BH-kokeen hyväksytysti! Nyt on virallisesti hyvin käyttäytyvä (vaikkei aina uskoisikaan). Tuomari antoi oikein tottispisteetkin, Toivo sai 57/60, ei paha :)

BH-video löytyy tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=DLh7woaHgbk

Lisäksi eilen vielä kisattiin Vaasassa agilityssä, Onnille ja Lempille kaksi rataa. Lempin eka rata nolla sijalla 2. :) Toinen meni hylätyksi, ensin tippui rima takaakierrossa, sitten hätäilin kepeillä ja lopulta saksalainen ei onnistunut ja Lempi ehti käydä koskemassa A:ta. Sitä saksalaista takkusin sitten kolmeen kertaan eikä vaan onnistunut. Treenin paikka siis.

Onnilla eka rata meni hyllyksi, pomminvarma puomi-putki erottelija meni puomille putki-käskyllä!!Yllättynyt Kai sitä parhaatkin sitten joskus erehtyy. Loppurata ihan ok menoa, mutta puomin alastulokontaktiin en ollut tyytyväinen.
Toka rata oli hieno, mutta siinä putosi se sama takaakiertorima, mikä Lempilläkin, treeninpaikka! Mutta muuten ihan Onnin tyyppistä menoa ja nyt puomi-putkikin osui oikeaan :) Saksalainen onnistui hyvin, Onnihan hyppää sen hypyn vaikka olisin missä, nytkin olin jo esteen toisella puolella niin siellä se mun takana sen hyppää. On se hieno!

Lempin ja Onnin liidot löytyy tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=UXtqXn9XTGI&feature=related

Tänään oli sitten Toivon vuoro agiliitää, tosin epävirallisissa kun ikä ei vielä ihan riitä virallisiin. Vöyrillä siis käytiin, siellä oli agirata ja hyppäri, kaikki tasot samassa ja eka radalta nollavoitto!! Hyppäriltä tuli 10, molemmat kielloista mutta silti sillä sijalla 3. :)

Toivon liidot näkyy täällä: http://www.youtube.com/watch?v=mwY7k9TOyRY