Nastolassa käytiin tämän vuoden agilityn Sm-kisat. Kumpikaan koiristani ei yksilökisan tuloksia saanut kasaan mutta molemmat olivat Lagun joukkueessa.

Perjantai-iltana käytiin ensin normit kolmosluokkien kisat. Ekalta radalta Lempille hylkäys, paahtoi A:lle putken sijaan mutta muuten oli loistava rata. Pudotti tosin kolme rimaa, joiden putoamiselle en videoltakaan löydä syytä. Toka rata oli hyppäri ja siltä vitonen, yksi riman pudotus ihan helpossa kohtaa.

Lempin eka rata on videolla: http://www.youtube.com/watch?v=1ckOM1R0JUg

Onnilla meni eka rata loistavasti! Hieno nolla, jolla sijoitus viides :) Osallistujia oli kuitenkin 111 kpl! Olo oli kuin suomen mestarilla :)
Toka radalta myös sille vitonen ja riman putoamisesta. Tähän pudotukseen oli syynä luultavasti se että ajauduin itse liian lähelle hyppyä, joten tukin Onnin hyppylinjan.

Nollaradasta video: http://www.youtube.com/watch?v=k3svJ3aYXuU

 

Sm-joukkueet kisasi lauantaina, meillä oli joukkueessa borcol Vimma, belpag Hempukka, Lempi ja Onni. Vimmalle ja Lempille molemmille radalta 20, melkeinpä samat virheetkin molemmille. Hempukalle tulos 25.
Onni oli joukkueen ankkurina ja kolmen kierroksen jälkeen joukkue oli kymmenentenä! Muut oli siis vielä huonompia kuin me :D Viimeinen kierros kisataan käänteisessä järjestyksessä ja oli aikas hienoa startata kymmenen parhaan joukossa. Onni kanssa tehtiin nollarata ja viimeisteltiin joukkueelle lopullinen sijoitus 18.

Onnin joukkueradasta video: http://www.youtube.com/watch?v=I8bGSJ9mUmU