Vietettiin tämän vuoden juhannus Kaarinassa Tuorlan majatalon yhteydessä pidetyissä agilitykisoissa. Kisattiin perjantaina ja lauantaina, sunnuntaina olisi ollut vielä yksi rata tarjolla mutta siihen en ilmoittanut enää.

Perjantaina oli ensin hyppyrata, josta Onnille hyvä nolla! Se on luottokoira icon_syda.gif Toka radalta hylkäys, alussa tein muurille niisto-sokkarin ja kolmoshypylle myös, ajattelin Onnin tulevan hyvin pienellä käännöksellä mutta tekikin pitkän kaarroksen. Nollana vedettiin lähes loppuun jossa sananmukaisesti heitin sitä putkeen ja otti siitä kiellon. Lopussa sählättiin (tai siis sähläsin) kunnolla ja hyllyksihän se meni. Video kertoo sitten totuuden virheistä, alun pitkä kaarros johtui siitä että olin niisto-sokkarissa totaalisen myöhässä ja käännyin vasta kun Onni oli jo ponnistanut ja hypyn päällä. Samaten se putken kielto kun heitän kädellä sitä putkeen, ohjaus katoaa ja oon jo menossa eteenpäin. Koira teki siis juuri niin kuin ohjasin, yllätys Wink

Lempille perjantain eka radalta ihan loistorata mutta yksi rima tippuu. Toka radalla ohjasin sen samoin kuin Onnin ja jo alkuun epäilin sitä muurin niisto-sokkaria että Lempi saattaa pudottaa palat ja niinhän siinä kävikin. Se on muurilla aika huono, tosi äkkiä ponnistaa siitä. Treeniin siis! Lisäksi pudotti yhden takaakierron riman kun hätäilin jo eteenpäin.

Lauantain eka radalle en saanut oikein otetta millään, alussa oli pari takaakiertoa joihin en muka keksinyt mitään muuta kuin pakkovalssin. Jälkeenpäin ajateltuna olis ollut todellakin parempiakin vaihtoehtoja... Onni pudotti nelosriman kun olin käännöksessä myöhässä. Sain radan vielä hyllyksi kun unohdin että keinun jälkeinen hyppy onkin kauempana mitä kuvittelin ja heitin Onnin väärälle hypylle.
Lempillä sama rata hyllyksi myös, se kävi ihan raivona! Jätin sen makuulle lähtöön ja varasti siitäkin th_Rage2.gifPakkovalsseihin ei lähtenyt mukaan ollenkaan ja videolta katsottuna en ainakaan kokonaan tässä laita näitä omaan piikkiini. Hyppäs siis molemmat takaakierrot väärinpäin. Keinun veti vielä lentokeinuna läpi mikä ei todellakaan ole sille tyypillistä. Otin keinun uusiksi ja poistuttiin radalta lyhintä tietä pois.

Lauantain tokaradalle mennessä alkoi asennekin olla kohdillaan ja jo tiesi mitä teki. Onnille nätti nolla
Very Happy Lempille taas vitonen, nyt putosi ensimmäinen rima! Mikä ihme siinä on että se pudottaa niitä kisoissa mutta ei treenatessa vaikka kuinka yrittäis ja laittaa ylimpään?? Muuten Lempillä tosi hyvä rata ja nyt kaikilla agiradoilla otti puomin hyvin Smile

Onnilla onkin nyt sitten jo kolme sm-nollaa ens vuodelle ja kisakirjasta on keskiaukeama korkattu!