Helatorstaina Kokkolassa kisattiin viimeiset kisat missä oli mahdollisuus saada nollia tämän vuoden Sm-kisoihin, sekä Onnilta että Lempiltä puuttuu tuplanolla ja se jää nyt sitten puuttumaankin :(

Lempin eka radalta tulos 15, keinulta vitonen! Ilmeisesti tuomarin mielestä se lähti keinulta liian aikaisin pois, samanlaisesta keinusta ei ole aiemmin virhettä saanut. Lähteehän se ehkä hiukka liian... Sehän juoksee keinun päähän, keinu alas ja pois. Toinen vitonen puomin kontaktilta (yllätys...) ja viimeinen rima vielä tippui. Lisäksi varasti taas tämänkin startin, tuli jo ekan riman yli kun olin ehtinyt eka hypyn kohdalle. Aika oli kuitenkin hyvä, yli 5 sekuntia miinusta eli kai se oikeesti meni kovaa eikä musta vaan tuntunut siltä :)

Toka radalle kokeilin jättää sen maahan lähtöön, ilme oli hieman hölmistynyt että mikä tämä juttu on mutta se pysyi siellä! Tätä jatkan kyllä myöhemminkin, saa nähdä koska alkaa sitten siitä nousta.. Toka rata meni hyllyksi kun A:n jälkeiselle hypylle heitin sitä kuin Onnia konsanaan ja eihän Lempi irtoa ihan samalla tavalla. Ehti sitten hypätä sen  hypyn väärinpäin. Muuten kelpo rata mutta taas loikka puomin kontaktilta, huoh.. Alkaa olla keinot vähissä, sulkeiset pitää aloittaa pikimmiten.


Onnilla eka radalla viimeinen rima putosi ja siinä samalla putosi haaveet sm-kisoista :( Eipä ole tuollaistakaan virhettä ennen tapahtunut. Puomi oli hyvä Onnille, mutta eihän se ikinä kunnollinen ole. Tuli kuitenkin hyvin kontaktille.
Toka rata väkisin väännetty nolla, jolla sija 3. Keppien aloituksen ohi piti mennä putkeen ja taas käänsin Onnille olkapään ja meinas lähteä jo kepeille, sain sen sieltä kumminkin ilman virhettä pois. Tämä on sellainen ohjausvirhe mitä en vaan opi. Kovasta vauhdista valssi ei myöskään suju, tai Onni ei lähde siihen kunnolla mukaan ja käännös valuu. Tämä on ainainen murheenkryyni. Kääntyis kyllä hyvin jos pystyisin kääntää sen ihan esteen edessä, mutta tuossa siihen ei oikein ollut mahdollisuutta.

Kummasti se oma fiilis vaan vaikuttaa ohjaamiseen. Eka radan jälkeen oli fiilis aika huono ja itseä sai tsempata aika paljon tokaradalle, jolla ohjaus oli totaalisen löysää.