Toivo aloitti hakutreenit pääsiäisenä ja täytyy sanoa että hyvin on mennyt! Koiralla on virtaa kuin pienes kyläs, tykkää juosta ja on yltiösosiaalinen kaikkia kohtaan niin tämä lajihan taitaa olla ihan sitä varten.

Sillä on nyt kolme treeniä alla, maalimiehiä ollu 5-7, osa ihan alueen takarajalla jo. Haamuna on näytetty sille maalimies ja sen jälkeen lähetys, joka toimii hyvin kunhan en itte käytännössä tee yhtään mitään muuta kuin päästä koira irti niin sinnehän se juoksee :) Intoa siltä ei ainakaan puutu!

Pk-tottistakin on kerran käyty treenaamassa, myös metrin hyppyä ja A:ta. Metrisen se meni tuosta vaan, kengurun ponnistusvoimaanhan sillä on. A:ta se hieman moitti, on se kyllä niin jyrkkäkin etten yhtään ihmettele kun on tottunut agility-A:han, onneksi ei tuolla yrittänyt tehdä kontaktia ;) Muuten tottis on hyvällä mallilla, liikkeestä istumista ei olla vielä treenattu ettei  mene tokon jäävien kanssa nyt sekaisin. Saadaan tokon avoluokka pois alta niin sitten otetaan istuminenkin ohjelmaan. Luulisin ettei sen kanssa suurta ongelmaa tule olemaan, istuminen on sillä muuten vahvana.

Bh-koe pitäis kesän mittaan käydä suorittamassa pois alta. Siinä nyt lähinnä se paikallaolo on jännittävä kun toinen koira suorittaa liikkeitä, henkilöryhmän seuraamises sillä ei tuntunut olevan ongelmaa, eihän se edes huomioinut  niitä ihmisiä!