Käytiin tänään tokoilemassa Vaasassa Toivon ja Lempin kanssa.

Toivo kisasi avoimessa luokassa ensimmäistä ja viimeistä kertaa :) Tuloksena AVO1 192p KP ja luokkavoitto!! eusa_dance.gif Toivo on proo th_love51.gif

Video kokeesta löytyy tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=SPyKGzvtQkQ

1305999085_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Lempin kanssa kokeiltiin voittajaluokkaa, tiesin että koira ei ole valmis ja liikkeet on ihan kesken ja niinhän ne olikin.
Paikallamakuu kuitenkin onnistui! Seuraaminen oli aika haahuilua, näköjään se tietää koska se on kokeessa.. Istuminen odotetusta nollaksi, luoksetulo yllätti että jätti seisomisen tekemättä Shocked  Ruutuun lähti innokkaasti, meni keskelle ruutua, käskytin vielä sen seisomaan mutta se lähtikin etsimään että ihan oikeestiko täälä ei ole namialustaa... Kävi ruudun takanakin eli tästäkin nolla. Mutta positiivista oli jo se että se meni sinne ja niin innokkaasti :) Nouto esteen yli hypäten, tästä kymppi! Metallinoudon tiesin hankalaksi eikä se sitä tuonutkaan. Otti vähän suuhun mutta pudotti. Tunnarissa otti ensin oikean kapulan, mutta jatkoi silti haistelua, nosti väärää ja vaihtoi taas oikeaan ja toi sen ihan moitteetta. Tähän olen tyytyväinen! Kaukokäskyissä teki kaks ekaa vaihtoa mutta jätti väliltä ja lopusta yhden tekemättä. Kaukot on ihan kesken muutenkin, ettei sinällään yllätys ollut. Mutta tulipa kokeiltua ja nyt tietää mikä toimii ja mikä ei toimi yhtään.