Käytiin taas porukalla tottistelemassa, olikin oikein hyvän mielen treenit :)

Lempi teki avoimen liikkeitä, ihan muistutuksen vuoksi. Kaikki onnistui hienosti! Luoksetulossa hieman odottaa nyt pysäytystä mutta tulee silti hyvällä vauhdilla.
Esteellä esteen taakse istuessa tahtoo haukkua, palkkasin hitaammin niin malttoi odottaa. Haukku kun alkas sen jälkeen kun oli palkan jo saanut.
Paikalla makuussa nousi heti hyvin alussa haistelemaan taakseen jotain, tästä sai pienen muistutuksen ja laitoin uudelleen maahan, sitten pysyikin hyvin rauhallisena 4,5min.
Ruudussa Lempi varmaan näki palkkakupin, tai sitä se ainakin aluksi etsi. Hyvin lähti joka kerta ruutuun ja viimeisellä lähetyksellä käskin sen vielä maahan sinne.
Kaukot toimii hyvin, sekä avo että voi-versio. Jälkimmäistä toki teen vielä hyvin läheltä.

  • luoksetuloon välillä läpijuoksuja

 

Toivo teki alokkaan liikkeitä, intoa taas paljon enemmän kuin malttia :D Tämä vaatii siis ohjaajalta extrarauhallista toimintaa niin homma toimii. Seuruussa juoksuosuus on ongelma, Toivo saa lievän hepulin kun liike nopeutuu. Tätä pitää treenata erikseen. Muuten seuruu hyvä kun ohjaaja kävelee hitaammin ja rauhallisesti. Samaten liikkeestä maahan ja seiso toimii kun on hyvin rauhallista toimintaa, ehtii kakaran aivot mukaan :D
Esteen suorittamisessa ei ole ongelmia liioin, hyppää hyvin ja kääntyy seisomaan ilmassa, pysyy suht hyvin jo paikallaankin kun menen viereen.
Paikallamakuuta otettiin nyt ekaa kertaa niin että on vieras koira vieressä, ei välittänyt koirasta mitään eikä noussutkaan maasta. Kävin palkkaamassa sitä maahan välillä.
Luoksetulo on oma taiteenlajinsa, siis Toivolla itsellään. Suoraan sivulle tulossa hyppää ensin mua päin ja siitä lennossa kääntyy ja istuu sivulle. Tuo törmäys pitäisi saada pois... ;)

  • seuruun juoksuosuus treenattava erikseen
  • luoksetulon törmäys pois
  • seisomisessa treenattava paikallaan oloa, nyt liikkuu herkästi, tätä molemmille.