Jaahas, ei niitä avoimen ykkösiä sitten niin helposti tulekaan Confused

Jostain syystä nyt tökkii paikallaolo, en tiedä oikein miksi. Voiko olla epävarmuuttakaan kun tähän mennessä siinä ei ole ollut mitään ongelmaa. Lempi on levoton, vaihtaa lonkkaa monta kertaa ja yrittää tehdä kaikenlaista. Pari kertaa on nyt kokeessa noussut. Kai nyt pitää vaan aloittaa vähän kuin alusta. Sekään ei vaikuta mitä muut koirat siinä rivissä tekee, on pysynyt ihan hyvin ja rauhallisena vaikka on vierestä noustu tai äännellyt koko ajan.

Muutenkin on nyt ilmeisesti tajunnut että kokeessa voikin tehdä ihan mitä vain... Eilen olin Kannuksessa kokeessa, seuruu oli loistava (josta kuitenkin vain 9), mutta seuraava liikkeestä maahan jäi seisomiseksi. Luoksetulossa oli ihan hyvä pysäytys ja liikkeestä seiso oli hyvä, tosin takaisin tullessa liikkui vähän. Nouto meni vielä hyvin, tuodessa pureskeli kapulaa tosi paljon ja istui sivulle vinoon Confused Kaukokäskyissä ei ole koskaan ollut mitään, nyt teki istumiset hyvin mutta eka makuu kahdella käskyllä ja toisenkin lässähti maahan ja vielä nousi ilman lupaa istumaan kun palasin viereen, se nyt tosin on ongelma ollut koko ajan että ennakoi. Treenatessa en tee koskaan noita loppuasentoja ja silti kokeessa ennakoi. Hypyllä arvasin jo että ei istu esteen taakse, eikä istunutkaan. Laitoin sen sitten istumaan sinne, ettei opi että kokeessa saa tehdä mitä vaan. Eikä tuossa nyt ollut mitään väliä enää kun ykkösen mahdollisuus meni tuohon paikallamakuuseen.

En oikein tiedä mikä mättää, välillä se on kokeessakin niin innostunut, välillä taas sellainen että "ei kiinnosta pätkääkään ja kun et kuitenkaan sitä namia anna niin en tee kunnolla". Sammari ei todellakaan ole helpoin tokokoira!! Liikkeet se kyllä osaa ihan satavarmasti, tuo paikallamakuu nyt pitää saada kuntoon, muuten ei ole mitään järjeä kisata kun ykköstä on muuten aika mahdoton enää saada.