Onnin kanssa aloitettiin oikein kunnolla hakuileminen kesällä ja nyt treenaus on edennyt jo niin että alkaa homma toimia Hymy Sille on tehty haamuja pitemmän aikaa, aluksi niin että näki kun keskilinjalta maalimies lähti, myöhemmin maalimiehet on olleet piiloilla valmiina ja vain näyttäytyneet.

Tänään otettiin kuusi pistoa joista kaksi ekaa vaan haamuna, muut valmiina piilossa ja lähdössä ei ollut mitään ongelmia! Kolmella piilolla oli myös ilmaisu, Onnihan on rullakoira ja ilmaisee jo kiintorullalla. Tämän kanssa ei suurempia ongelmia ollut eikä liioin näytölle menonkaan kanssa. Jos homma alkaa toimia näinkin hyvin niin jätetään avut kokonaan pois ja jossain vaiheessa pitää alkaa treenata myös tyhjiä pistoja. Nyt ei ole vielä uskaltanut että motivaatio pysyy yllä.

Onni on kuitenkin lähes 7-vuotias koira ja tähän asti on kaiken tehnyt mun kanssa, nyt sen pitäisikin sitten yhtäkkiä kiinnostua vieraista ihmisistä niin ei onnistunut ihan äkkiä kun vaati piiloille mun läsnäoloa ja oli muutenkin liikaa mussa kiinni. Nyt on saanut itseluottamusta ja osaa työskennellä itsenäisesti eikä turvaudu koko ajan muhun Hymy Jos hakuilu alkaa sujua niin että kokeisiinkin vois mennä, niin katsotaan sitä sitten myöhemmin.