Onnin hakutreenitkin on taas menneet eteenpäin :) Nyt on yhdistetty ilmaisua osaan piiloihin, Onnihan ilmaisee kiintorullalla ja periaatteessa homman osaa. Aina ei ekalla piilolla välttämättä ota heti rullaa kun tarkistaa että onko ihan varma jottei tule palkkaa vielä mutta kun tämä on tarkistettu, tuo rullan hyvin ja lähtee näytölle.
Viime kerralla otettiin ensimmäinen tyhjä piilo, joka oli erittäin hyvä. Lähti vasta kolmannella käskyllä tulemaan pois, eli sillä on selvä päämäärä mitä se metsästä etsii ja kun sitä ei löydy, niin ei malttaisi tulla pois ja luovuttaa.

Hieman uusia maalimiehiä se on aluksi arastellut, mikä oli kyllä yllätys, kun ei ihmisiä pelkää yhtään. Kai ne sitten vaan on outoja maatessaan peiton alla metsässä. Tähän mennessä vain kaikki maalimiehet -nimestä huolimatta- ovat olleet naisia, jostain pitäisi sinne saada miehiäkin. Tosin tuo arastelu on ollut ihan lievää, on kyllä sitten piilolla ollut ihan kaveria heti :)

 

Onni ei ole ollut Lagun agilitykurssilla lähes kahteen vuoteen kun oon treenannut itsekseni, mutta nyt viikko sitten kurssin aloitimme taas. Lähinnä sen takia että on jonkun muun tekemä treeni, jota ei ole nähnyt etukäteen, joutuu miettiä miten ohjaa.
Viime viikonloppuna olin Jenni Leinon kurssilla ja kyllä se tuli tarpeeseen! Monta asiaa jäi käteen taas ja selvensi muutamaa asiaa, miksi koira kääntyy väärään suuntaan tai menee väärälle esteelle. Yksin treenatessa näitä kun ei näe. Kiitokset Jennille!