Tänään vuorossa Pietarsaari ja uudelleen yritys avoimessa luokassa, ei me yhteen ykköseen jätetä Wink

Tuomarina Veijo Kinnunen ja mun mielestä oli ainakin tiukalla päällä, tuntui että kympit oli kaikilla todella lujassa vaikka koira olis tehnyt kuinka hyvin. Tässä meidän rivi:

-Paikallamakuu 0 (lähti ihan lopussa kävelemään sinne päin minne mentiin piiloon. Eipä ole koskaan aiemmin tuota tehnytkään)
-Seuruu 10
-Liikkeestä maahan 9,5
-Luoksetulo 9
-Liikkeestä seiso 9,5
-Nouto 8,5 (enpä tiedä mistä rokotti noin paljon, laukalla kapulalle ja takas, heti istumaan viereen. Hieman pyöritti kapulaa siinä suussa mutta se oli ainoa virhe. Ei ymmärrä.)
-Kaukokäskyt 8,5 (enkä tiedä tämänkään vähennystä. Koira ei liikkunut eteen eikä taakse mutta muuten oli vähän lössähtänyt maahan mennessään, olisko tullu sit siitä?)
-Este 0 (hyppäs ennenkuin ehdin käskyttää)
-Kokonaisuus 9 (pudotti pisteen kun oli makuun aikana hieman vinkunut, muuta selitystä ei antanut)

Yhteensä 136,5p. 3-tulos. Vähän jäi harmittamaan nuo pistealennukset vaikka eipä sillä loppupisteisiin mitään merkitystä enää olisi ollut. Lempi teki liikkeet aivan loistavasti eikä haukkunut. Esteen pilasin sillä että vastasin "onko valmis?"- kysymykseen kun mun pitäis siinä vain nyökätä. Lempi lähti heti hyppäämään kun sanoin olevani valmis... No mutta tästä on taas hyvä jatkaa!