Jaahas, edellisestä kirjoituksesta on näemmä kulunut hieman aikaa... Tässä välissä Onnista on tullut agilityn Hyppyvalio ja Piirinmestari, Lempistä Piirinmestari sijalla kaksi, ei voi mitään kun "isoveli" on aina parempi Mr. Green

Mutta eilen sai Lempi loistaa! Kristiinankaupungissa osallistuttiin käyttäytymiskokeeseen eli BH-kokeeseen, johon kuuluu tottelevaisuus- ja kaupunkiosuus. Suoritus on joko hyväksytty tai hylätty, pisteitä siitä ei saa.

Lempin tottisvuoro oli toisessa parissa ja se oli ensin paikallamakuussa toisen koiran suorittaessa liikkeitä. Makuu onnistui täydellisesti! Lempi makasi juuri samassa kohtaa johon sen jätin, pientä vinkumista kuulin mutta ei haukkunut. Tässähän paikallamakuu kestää noin 5-7 minuuttia, riippuen parina olevan koirakon hitaudesta tai nopeudesta.

Lempi teki liikkeet ihan hienosti vaikkakin parannettavaa olisi kestävyydessä. Seuruut on niin pitkiä, että alkoi vähän kyllästymistä olemaan mutta hienosti se silti jaksoi. Onneksi noin pitkiä ei tarvitse enää edes treenata kun tokossa ei tuollaista tule.

Tottis näytti tältä: http://www.youtube.com/watch?v=OVeXdLIttAo

Kaupunkiosuudessa testataan koiran reaktiota vastaan tuleviin ihmisiin jotka kulkevat pyörällä, kävellen, juosten. Vastaan tulee toinen koira, välillä käydään auton luona juttelemassa jollekin, käydään ihmisväen keskellä ym. Eipä tässäkään ongelmia ollut eli Lempin käyttäytymiskoe on hyväksytty ja siitä titteli BH icon_sunny.gif