Lempi kävi tokoilemassa tänään Vaasassa, koira oli juoksun jälkeisessä depiksessä, ei ollenkaan oma itsensä eikä tosiaan esittänyt parasta osaamistaan. Tuomari Riitta Räsänen oli tiukka mutta mukava tuomari.

luoksepäästävyys 10
paikalla makuu 9,5 (hieman ennakoi istumista)
seuruu kytkettynä 8 (ihme haahuilua alussa ja vähän väljää)
seuruu vapaana 7 (sama haahuilu ja väljyys jatkui)
maahanmeno 7 (seuruu parempi mutta haukkui maahanmennessä)
luoksetulo 8,5 (haukkui jätettäessä)
seisominen 8,5 (löysä seuruu ja otti askeleen perään)
estehyppy 9,5 (en tiedä puolen pisteen menetyksen syytä)
kokonaisvaikutus 8 (haukkumisesta vähennys)

yhteensä 166p. eli ykkönen :JEE:

Seuraavaksi sitten treenaamaan kunnolla avoimen liikkeitä Smile

 

Onni taas kävi eilen Lohtajalla jälkikokeessa, maastosta kaikki kepit ja esineet, janalta meni 10 pistettä takajäljestä ja liian vinoon kulkemisesta. Ruudusta pisteen menetys kun ensimmäisestä esineestä ei olisi luovuttanut.. Maastosta siis 189p. ja tottiksesta 81p. olisi riittänyt ykköseen... Joo-o, alkuliikkeet kaikki ihan ok, mutta ne esteet taas! Luulin että siitä ongelmasta on jo päästy mutta ei, taas vedettiin matto alta icon_faint.gifSaman ongelman kans kun on tehnyt jo reilun vuoden töitä, sitten kun alkoi taas toimia niin nyt palattiin taas lähtöpisteeseen.
Onni siis suorittaa molemmat esteet menosuuntaan moitteetta ja kovalla innolla, mutta ei tuo kapulaa enää esteen kautta eikä sivustakaan kun ei sitä sieltä saa tuoda. Aloitetaan taas alusta sama työ mitä tässä on tehty nyt jo älyttömästi... Pakko se viimeinen ykkönen on sieltä tulla, prkl!