Päästiin varapaikalta Seinäjoen kokeeseen 4.10. Koko yö satoi, aamulla satoi, mutta oikeestaan koko päivä oli melkein satamatta, heti kokeen jälkeen satoi. Ei olisi voinut sää paremmin mennä!

Janalla Onni veti niin suoraan 50m ettei oo tosikaan, nappas jäljen ja lähti suoraan oikeaan suuntaan, eteni liinan verran ja kääntyi takajäljelle Shocked Meni sitä sitten liinan mitan ja odotin jo koska tuomari huutaa takas janalle ja niinhän se huusikin. Kyllä otti päähän! Lähti siitä sitten hyvin eteenpäin ilman ongelmia. Janalta menetettiin siis takajäljestä -6p. ja tuosta oikean jäljen jättämisestä vielä -4p. eli yhteensä 30p.

Kaikki kepit kuitenkin löytyi, maasto oli aikamoista suotaivalta, suopursua älyttömästi, putosin yhteen ojaankin polveen asti..

Esineruudusta löytyi kaikki esineet, yksi piste vähennettiin siitä että ekasta esineestä vähän taisteltiin ennenkuin irrotettiin, toinen piste siitä että Onni oli pysähtynyt esineelle tuomatta sitä. Tätä kyllä epäilen, se ei ole koskaan jättänyt esinettä tuomatta jos sen vaan löytää. Ruudusta siis 28p ja maasto täten yhteensä 188p. Tottiksesta pitäisi saada 82p. et riittää ykköseen..

Tottis tehtiin kolmen koiran kierrätyksellä, Onni oli ensin paikallamakuussa, siitä tauolle ja suoritusvuoro viimeisenä. Seuruu oli hyvä, sitä normaalia edistämistä joka seuruupätkässä taas mutta se nyt ei ole uutta. Istuminen jäi seisomiseksi. Maahanmeno ja seisominen hyvät, tasamaanoudossa pudotti kapulan pari kertaa kun siinä kapulassa oli aivan älyttömän paksu keskiosa! Katsoin heti että ei tuo pysy sen suussa eikä pysynytkään. Ei se ikinä pudottele kapulaa matkalla ja nyt putosi siis kahdesti, videolta näkyy että se oikein liukui sen suusta pois.
Molemmat esteet hienosti, ei mitään ongelmia. Eteenmeno hyvä ja nopea, eka käskyllä maahan.

Yhteensä tottis 83p ja siis YKKÖSTULOS!!! eusa_dance.gif Nyt on Onninen yhtä ykköstä vaille käyttövalio.

Ei sitä olisi vielä keväällä tai viime vuonna varsinkaan uskonut kaikkien epäonnistumisten jälkeen että tässä vielä näin mahtavasti tulee käymään. Ollaan hyvä esimerkki siitä että ei kannata luovuttaa.