Onni aloitti hakuharrastuksen pari vuotta sitten 7,5 vuotiaan. Alkuun sitä ei kiinnostanut tippaakaan maalimiehet, olihan se siihen asti tehnyt kaiken vain minun kanssa ja nyt pitikin yhtäkkiä kiinnostua vieraista ihmisistä metsässä. Rullailmaisu oli tullut joskus opetettua sille joten sen perusteet se tiesi mutta ei se paljon auttanut kun ei se lähtenyt metsään. Mietittiin, tehtiin töitä, mietittiin lisää ja tehtiin töitä lisää. Homma alkoi toimia ja maalimiehistä tuli kivoja! Tässä parin vuoden aikana Onni on vielä ollut kahteen kertaa pitkällä sairaslomalla ja koko harrastusura on ollut katkolla, sieltä sitä on sitten taas noustu uudelleen.

Tänään käytiin sitten Lapualla hakukokeessa, ensin oli esineruutu josta 27 pistettä. Onni kävi hieman kierroksilla eikä tahtonut irrota mutta lopulta se esine löytyi. Itse hakualue oli vuorossa tämän jälkeen. Onni löysi ekan maalimiehen heti ensimmäisellä pistolla etukulmasta. Kolmen lisälähetyksen jälkeen bongasi toisen maalimiehen alueen perältä. Ilmaisut oli hyvät ja näytölle meni hyvin. Kokonaisuutena hausta 163p. :-) Näin maastopisteet 190p.

Tottisessa Onni oli ihan täpinässä, ei se ole koskaan treenatessakaan tuollainen! Teki kaikki liikkeet mutta aina jotain huomautettavaa ja suurin moka tuli A-esteellä joka meni nollille. Kapula pyöri hyppyesteen eteen asti ja ehdin sekunnin miettiä että uusinko heiton niin Onni varasti ja lähti jo estettä kohti, kutsuin takaisin ja tästä syystä tämä nollille. Jälkiviisaana on hyvä olla, olisin vaan lähettänyt sen ja se olis tuonut sitten kapulan vaikka esteen ohi tai hypyn kautta. Jännitti riittääkö pisteet koulariin, mutta riitti ne! Tasan 70p. Näin Onni sai koulutustunnuksen HK1 :-)))

Kiitos meidän paras treeniporukka! :-)